Het is erg druk bij het klantcontactcentrum. Het kan daardoor langer duren voordat we u kunnen helpen. Alvast dank voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/ bedrijfsafval

Veel gestelde vragen bedrijfsafval

Aantal gevonden vragen:  

Toon alle antwoorden
Verberg alle antwoorden
 • Ik ben klant bij Avri bedrijfsafval. Wordt de kalender voor bedrijfsafval niet gedrukt?

  De kalender voor bedrijfsafval ontvangt u niet op papier. U kunt uw kalender hier downloaden.

  Bent u een nieuwe klant? Dan sturen wij de kalender wel eenmalig op papier. 1 keer per kwartaal worden de gegevens geüpdatet; het kan dus enige tijd duren voordat de kalender zichtbaar is via de website. De kalender voor bedrijfsafval is helaas (nog) niet beschikbaar via de Avri-app. 

 • Welke bedrijfsafvalcontainers kan Avri leveren?

  Wij leveren containers voor restafval, groente-, fruit- en tuinafval en papier/karton in diverse maten. Kijk hier voor een volledig overzicht (pdf, 488kb) van alle beschikbare containers.

  Trefwoorden: containers

 • Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het ophalen van bedrijfsafval?

  Neemt u hiervoor contact op met Avri (0345) 58 53 81. Wij bespreken dan uw wensen en onze mogelijkheden, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar bedrijfsafval@avri.nl, wij nemen dan contact met u op.

  Trefwoorden: offerte

 • Wat zijn de tarieven voor het ophalen van bedrijfsafval?

  Neemt u hiervoor contact op met Avri (0345) 58 53 81. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar bedrijfsafval@avri.nl, wij nemen dan contact met u op.

  Trefwoorden: tarieven, bedrijfsafval

 • Onze glascontainer (bedrijfsafval) moet worden geleegd. Waar kan ik dat melden?

  Neemt u hiervoor contact op met Avri (0345) 58 53 81. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar bedrijfsafval@avri.nl, wij nemen dan contact met u op.

   

Deel deze pagina opLinkedIn