Het is erg druk bij het klantcontactcentrum. Het kan daardoor langer duren voordat we u kunnen helpen. Alvast dank voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/ Bestelformulier apotheken

Bestelformulier apotheken

Bestelformulier apotheken

Info tekst
U bent een van de deelnemende apotheken die gebruik maakt van de gratis ophaaldienst voor medisch afval. Met dit formulier kunt u aangeven wanneer wij uw medisch afval kunnen komen ophalen. U kunt tot uiterlijk 7 dagen van te voren een aanmelding doen voor het ophalen van medisch afval. Het invullen duurt ongeveer 3 minuten.

Wat zamelen wij in

Wij wisselen uw volle wisseldrums voor medicijnen en naaldencontainers om voor lege exemplaren. U kunt eventueel 1 extra doos met 100 naaldenbekers bestellen. Onze chauffeurs nemen afgepaste hoeveelheden mee. U ontvangt van hen daarom alleen de hier door u aangevraagde hoeveelheid.

Zo helpt u onze KCA-chauffeur bij een vlotte inzameling

- Zorg ervoor dat uw container(s) op de ophaaldag op tijd klaar staan. Dit voorkomt oponthoud en onveilige verkeerssituaties. Onze chauffeurs starten met hun ritten vanaf 07.30 uur en rijden tot ongeveer 17.00 uur.

- Zet uw container(s) met naalden en/of medicijnen goed afgesloten neer bij de laadplek van uw pand of bij de achterdeur.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw gegevens:
Gegevens
Ophalen medicijnen en injectienaalden
Ik wil oude medicijnen en/of injectienaalden laten ophalen. Let op! Aanmelden kan tot en met de vrijdag voor de route.
Volle wisseldrums
Volle wisseldrums voor medicijnen en naaldencontainers wisselen wij om voor lege exemplaren.
Bestellen naaldenbekers
Opmerkingen
Info tekst

Velden met een * zijn verplicht.

Verzenden
Footer
Schoon Rivierenland
De ophaaldienst is een gratis service van Avri voor deelnemende apotheken in de 8 gemeenten van Rivierenland. Samen met u voorkomen wij dat medisch afval in het milieu terechtkomt en houden wij Rivierenland schoon. Dank voor uw bijdrage!
Deel deze pagina opLinkedIn