Het is erg druk bij het klantcontactcentrum. Het kan daardoor langer duren voordat we u kunnen helpen. Alvast dank voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/Inwoners/Afval/Containers/afvalpas/ Ondergrondse restafvalcontainers

Ondergrondse restafvalcontainer

Maakt u gebruik van een ondergrondse restafvalcontainer? U betaalt hiervoor € 1,00 per keer. De inwerpopening van de container is geschikt voor een huisvuilzak van 30 liter. U opent de container met uw afvalpas. Door de chip in uw afvalpas wordt bijgehouden hoe vaak u de container hebt gebruikt.

Sommige inwoners hebben geen mogelijkheden om hun groente-, fruit- en tuinafval (gft) te scheiden omdat zij in hoogbouw wonen. Deze inwoners doen het gft-afval bij het restafval en krijgen daarom korting. Zij betalen € 0,80 per keer.

Waar staat mijn ondergrondse restafvalcontainer en waar kan ik naar toe bij een storing?

Op de kaart die via de groene button hieronder wordt geopend, kunt u opzoeken op welke container u bent aangesloten. Dit doet u door in te zoomen naar uw adres of door linksboven uw adresgegevens in te vullen. Het groene stipje in het gebied waar uw adres in valt, is de plaats van uw container. Als u op het groene stipje klikt, ziet u de exacte locatiegegevens.

Ook ziet u een code staan achter 'uitwijkcontainer'. Dit is de code van de container waar u naar toe kunt met uw afval als uw eigen container een storing heeft of vol is. Deze code vindt u terug bij een van de andere containers (groene stipjes) bij u in de buurt. Als u vervolgens op dit groene stipje klikt, ziet u de locatiegegevens van uw uitwijkcontainer.

Wilt u het bij ons melden als de ondergrondse restafvalcontainer een storing heeft? Alvast bedankt voor uw hulp, wij lossen de storing zo snel mogelijk op.

Waar staan de ondergrondse restafvalcontainers

Storing melden

Wees zuinig op uw afvalpas

Bij vermissing of schade aan uw afvalpas zijn wij genoodzaakt € 15 in rekening te brengen.
Gaat u binnenkort verhuizen? Laat het pasje dan achter in de woning voor de nieuwe bewoner(s).

Flyer 'Afval ondergronds, zo doet u dat'

Hier leest u meer informatie over de ondergrondse containers.

Folder (pdf)

Naar boven

Melding afvalpas

Is uw afvalpas voor de ondergrondse container beschadigd of kwijt?

Meldformulier

Melding ondergrondse container

Ik wil iets melden over de ondergrondse container.

Meldformulier

PDF-bestanden kunt u openen met onder meer het gratis programma Adobe Acrobat Reader.

Deel deze pagina opLinkedIn