U bevindt zich op: Home /Inwoners /Afval /Containers/afvalpas / Omruilen of aanvragen

Omruilen of aanvragen

U kunt containers omwisselen voor een ander formaat, container(s) inleveren of extra container(s) aanvragen. Dit kost € 35 per levering van 1 of meer containers. De wisseling van een 240 liter grijze restafvalcontainer naar een 140 liter grijze restafvalcontainer is gratis. Als u uw containerpakket wilt wijzigen in verband met een verhuizing, dan verwijzen wij u graag naar de informatie hieronder.

Omruilen/aanvragen

Aanvragen of omruilen bij een verhuizing

Bent u verhuisd naar een nieuwbouwwoning waar nog geen afvalcontainers aanwezig zijn, dan kunt u zonder kosten een containerpakket aanvragen.
Bent u verhuisd naar een al bestaand huis met een containerpakket dat niet aan uw wensen voldoet? U kunt, tot zes weken na de datum waarop u op het nieuwe adres bent komen wonen, kosteloos uw containerpakket aanpassen. Na deze zes weken is het standaardtarief van toepassing en brengen wij € 35 per levering van 1 of meer containers in rekening.

Containerpakket aanvragen/aanpassen nieuwe bewoner

U krijgt schriftelijk of via e-mail bericht over de bezorgdatum van uw containers. U hoeft op de bezorgdag niet thuis te zijn.

Wees zuinig op uw afvalpas

Bij vermissing of schade aan uw afvalpas voor de ondergrondse restafvalcontainer zijn wij genoodzaakt € 15 in rekening te brengen. Gaat u binnenkort verhuizen? Laat het pasje dan achter in de woning voor de nieuwe bewoner(s).

Afvalpas

Is uw afvalpas kwijt of beschadigd? Vraag een nieuwe aan. 

Aanvragen

Naar boven

Verhuisfolder

Download de folder met informatie over afval en verhuizen.

Folder (pdf)

Deel deze pagina opLinkedIn