U bevindt zich op: Home /Inwoners /Afval /Containers/afvalpas / Omruilen of aanvragen

Omruilen of aanvragen

U kunt containers omwisselen voor een ander formaat, container(s) inleveren of extra container(s) aanvragen. Dit kost € 35 per levering van 1 of meer containers. De wisseling van een 240 liter grijze restafvalcontainer naar een 140 liter grijze restafvalcontainer is gratis. Wilt u een 2e afvalpas aanvragen? De kosten hiervoor zijn € 15. U krijgt de pas met de post thuisgestuurd.

Als u uw containerpakket wilt wijzigen in verband met een verhuizing, dan verwijzen wij u graag naar de informatie hieronder.

Omruilen/aanvragen

Aanvragen of omruilen bij een verhuizing

Bent u verhuisd naar een nieuwbouwwoning waar nog geen afvalcontainers en/of afvalpas aanwezig zijn? Dan kunt u deze zonder kosten aanvragen. Bent u verhuisd naar een al bestaand huis met een containerpakket dat niet aan uw wensen voldoet of is er geen afvalpas aanwezig voor de ondergrondse restafvalcontainer? U kunt dan gratis uw containerpakket aanpassen of een afvalpas aanvragen.

Het aanpassen van het containerpakket is de eerste zes weken gratis, daarna is het standaardtarief van toepassing en brengen wij € 35 per levering van 1 of meer containers in rekening.  krijgt schriftelijk of via e-mail bericht over de bezorgdatum van uw containers. U hoeft op de bezorgdag niet thuis te zijn. Heeft u een afvalpas aangevraagd? Deze ontvangt u met de post. 

Containerpakket aanvragen/aanpassen nieuwe bewoner

Afvalpas aanvragen

Deel deze pagina opLinkedIn