Het duurt momenteel wat langer voordat ons Klantcontactcentrum u telefonisch te woord kan staan of kan reageren op uw e-mail. Bedankt voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/Inwoners/Openbare Ruimte/Tiel/ Bladkorven

Bladkorven

Tot eind januari 2024 ruimen wij blad op met de bladzuiger en met veegmachines. Daarnaast staan er bladkorven op enkele plaatsen in de gemeente Tiel. We legen de bladkorven als deze vol zijn. De bladkorven staan op veilige plekken waar ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Bewoners moeten de korf veilig kunnen gebruiken en Avri moet de korf veilig kunnen legen. De bladkorf plaatst Avri zo dat het verkeer er geen last van heeft.

WAT MAG ER IN?

In de bladkorf mag bladafval van bomen die in de openbare ruimte staan. Dit bladafval ligt vaak op straat of waait bij inwoners de tuin in. Ander groente-, fruit en tuinafval (gft) mag niet in de bladkorf. Dit hoort in uw gft-container. Is de bladkorf vol? Leg het blad dan niet naast de korf, maar wacht tot deze geleegd is.

Waar staan ze?

  • Kapel Avezaath: Hoge Hof
  • Kerk Avezaath: Daver ter hoogte van nr. 2
  • Tiel:  Adamshof, Adriaan van Ostadelaan, Anjerstraat/Leliestraat, Burgemeester Meslaan, Burgemeester van Altenastraat, Drumptselaan, Hanzehof, Jan Ligthartstraat, Kwelkade, Notarisappel, Ooievaarsnest, Oranjelaan, Pimpernel, Ranonkel, Rauwenhoflaan, Rembrandtstraat, Sportparklaan, Stationsplein, Thorbeckestraat,  Wadenooijenlaan, Wijenburglaan

BLADKORF VOL?

Geef het door aan Avri, wij komen dan zo snel mogelijk de bladkorf legen.

Bladkorf weg?

Dan heeft er waarschijnlijk meerdere keren afval ingezeten dat er niet in hoort. De eerste keer plaatsen we een waarschuwingssticker op de korf. Als het nog een keer gebeurt, halen we de korf op en komt er geen korf meer op deze locatie. Ook bij vernieling of vermissing zetten we geen andere bladkorf terug.

Deel deze pagina opLinkedIn