U bevindt zich op: Home /Inwoners /Openbare Ruimte /Buren / Bladkorven

Bladkorven

Wekelijks geleegd

We plaatsen de bladkorven in week 42. Vanaf maandag 21 oktober legen we de bladkorven wekelijks. Meestal is dit op een vaste dag. Eind december halen we de bladkorven weer weg.
We houden rekening met de situatie in uw buurt. We plaatsen de bladkorven op veilige plekken waar ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Bewoners moeten de korf veilig kunnen gebruiken en Avri moet de korf veilig kunnen legen. De bladkorf plaatst Avri zo dat het verkeer er geen last van heeft.

Wat mag er in?

In de bladkorf mag bladafval van bomen die in de openbare ruimte staan. Dit bladafval ligt vaak op straat of waait bij inwoners de tuin in. Ander groente-, fruit en tuinafval (gft) mag niet in de bladkorf. Dit hoort in uw gft-container. Is de bladkorf vol? Leg het blad dan niet naast de korf, maar wacht tot deze geleegd is.

Hier staan ze

Maurik: Prinses Marijkelaan nr 20, Kapelstraat naast nr 1, Lindelaan voor nr 14, Engelshof voor nr 12, Gruttostraat voor nr 28  en 16, Buitenweg voor nr 40 Lienden: Wichmanlaan naast 33 en voor 9, Verbrughweg naast nr 1 aan de overkant, Aelbert Cuyphof naast nr 36 Buren: Weeshuisstraat gazon tegenover het weeshuis, Hoek Kasteellaan / Koningin Emmalaan bij glasbak Kerk- Avezaath: De Daver op het gazon voorbij de kerk, Steenakkerstraat nabij de Abdij Zoelen: Wethouder van de Burgstraat Beusichem: Hoek Sportveldstraat / Bernardlaan Zoelmond: Hoek Kochpad / Schoolstraat Erichem: Erichemseweg Parkeerplaats dorpshuis.

Bladkorf weg?

Dan heeft er waarschijnlijk meerdere keren afval ingezeten dat er niet in hoort. De eerste keer plaatsen we een waarschuwingssticker op de korf. Als het nog een keer gebeurt, halen we de korf op en komt er geen korf meer op deze locatie. Ook bij vernieling of vermissing zetten we geen andere bladkorf terug.

Deel deze pagina opLinkedIn