U bevindt zich op: Home/Inwoners/Afval/Containers/afvalpas/ Afvalpas voor container luiers en incontinentiemateriaal

U woont in het buitengebied en hebt geen afvalpas

In de gemeenten Tiel, West Betuwe, Neder-Betuwe en Zaltbommel kunt u luiers en incontinentiemateriaal naar een speciale container brengen. Zo beperken we het restafval. U kunt alleen gebruikmaken van deze service als u in 1 van deze gemeenten woont. Woont u in een andere gemeente dan gaan luiers en incontinentiemateriaal bij het restafval. Klik hier voor meer informatie over de containers en het gebruik.

Woont u in het buitengebied dan heeft u in de regel geen afvalpas. Neem contact op met het klantcontactcentrum op (0345) 58 53 53 of mail naar info@avri.nl.

Let op: deze afvalpas geeft alleen toegang tot alle containers voor luiers en incontinentiemateriaal binnen uw eigen gemeente. Wilt u de afvalpas ook gebruiken voor toegang tot de ondergrondse containers voor restafval, dan kan dat natuurlijk ook. Dit betekent dat uw grijze container voor restafval wordt opgehaald. Het is niet mogelijk om zowel toegang te krijgen tot de ondergrondse containers voor restafval én de grijze container aan huis te houden. Het klantcontactcentrum vertelt u hier alles over.

 

Afvalpas voor container luiers en incontinentiemateriaal aanvragen

Afvalpas aanvragen voor container luiers en incontinentiemateriaal

Info tekst
Gegevens
Vul a.u.b. alle bovenstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.
Reden aanvraag
Gft- of papiercontainer aanvragen
Opmerkingen
Info tekst
Verzenden
Deel deze pagina opLinkedIn