U bevindt zich op: Home /Inwoners /Afval / Afvalinzameling

Afvalkalender gaat digitaal

►Ga voor uw afvalkalender 2017 naar avri.nl of download de gratis Avri-app

Dit jaar valt er geen afvalkalender op de deurmat. De dagen waarop wij in 2017 uw afval ophalen, vindt u op avri.nl of in de gratis Avri-app. Avri bespaart hiermee veel grondstoffen (om papier te maken) en geld.

Misschien komen wij in 2017 op een andere dag dan u gewend was. Bekijk de afvalkalender daarom goed en zet uw afval op de juiste dag aan de weg.

De Avri-app: heel handig

In de app kunt u uw adres invoeren zodat u precies weet wanneer welk afval bij u wordt opgehaald. Om het nog makkelijker te maken, kunt u instellen dat u van tevoren een seintje krijgt. Maar u kunt nog meer met de app. Zo kunt u bijvoorbeeld opzoeken waar de brengcontainers voor papier, glas en textiel staan. Ook kunt u terugvinden wat wel en niet in de verschillende containers thuishoort.

Hoe download ik de app?

De app is beschikbaar voor Android en Apple en is gratis te downloaden. Zoek hiervoor op 'Avri' in de app-store op uw smartphone of tablet óf scan onderstaande QR-code.

Ik wil graag een seintje krijgen. Hoe stel ik dat in?

Als u een seintje via uw smartphone of tablet wilt krijgen als het tijd is om uw afval aan de straat te zetten, kunt u dit instellen.

Stap 1 Open de app en druk op instellingen.
Stap 2 Druk op notificaties.
Stap 3 Pas de instellingen naar uw wensen aan.
Stap 4 Druk op opslaan.

U kunt er ook voor kiezen om alle data over te nemen in de agenda op uw smartphone of tablet. Let op! Het is niet mogelijk om de afspraken vervolgens in een keer te verwijderen uit uw agenda. Dit kan alleen handmatig.

Stap 1 Open de app en druk op instellingen.
Stap 2 Druk op opnemen in agenda.
Stap 3 Pas de instellingen naar uw wensen aan.
Stap 4 Druk op opslaan.

App al 50.000 keer gedownload

De digitale kalender is niet nieuw. De kalender wordt al enkele jaren veel gebruikt op avri.nl en de app is inmiddels al ruim 50.000 keer gedownload. Wel nieuw is dat we de kalender niet meer huis aan huis op papier bezorgen. Overigens, inwoners zonder  internet of smartphone kunnen een papieren kalender aanvragen bij Avri via (0345) 58 53 53.

Vragen over digitale kalender

Ga naar de veel gestelde vragen over de digitale kalender.

veel gestelde vragen

Deel deze pagina opLinkedIn