U bevindt zich op: Home/Inwoners/Openbare Ruimte/Neder-Betuwe/ Bladkorven

Bladkorven

Hebt u vragen over een bladkorf in uw wijk? Kijk of u het antwoord op uw vraag hieronder kunt vinden. Staat het antwoord hier niet bij, neem dan contact met ons op en vermeld bij uw vraag waar de bladkorf bij u in de buurt staat.
 

Wekelijks geleegd

Wij legen de bladkorven als deze vol zijn. Medio december halen we de bladkorven weer weg. Bladkorf vol? Geef het door aan Avri, wij komen dan zo snel mogelijk de bladkorf legen. We houden rekening met de situatie in uw buurt. We plaatsen de bladkorven op veilige plekken waar ze zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Bewoners moeten de korf veilig kunnen gebruiken en Avri moet de korf veilig kunnen legen. De bladkorf plaatst Avri zo dat het verkeer er geen last van heeft.

Wat mag er in?

In de bladkorf mag bladafval van bomen die in de openbare ruimte staan. Dit bladafval ligt vaak op straat of waait bij inwoners de tuin in. Ander groente-, fruit en tuinafval (gft) mag niet in de bladkorf. Dit hoort in uw gft-container. Is de bladkorf vol? Leg het blad dan niet naast de korf, maar wacht tot deze geleegd is.

Waar staan ze?

  • Dodewaard: Wilhelminalaan thv de basisschool, Willem de Zwijgerlaan  nr 7, Westerengstraat nr 70 en nr 83, Lindenlaan  nr 34, Frederik Hendriklaan naast nr 20, Eindakkers
  • Echteld: Achterstraat  thv de basisschool
  • Kesteren: Groenendaal, Stationstraat thv het Anker, Joachim van Hoemenstraat thv het voetbalveld, Van Ostadestraat
  • Ochten: Liniestraat thv de oude begraafplaats, Hoeflaan  naast speeltuin, Molendam naast monument, Waalkant
  • Opheusden: Fazantstraat  thv de Biezenwei, Jabok  naast de oude begraafplaats, Acerstraat nr 37
  • IJzendoorn: Dorpstraat thv de NH kerk, Zeemanstraat

Bladkorf weg?

Dan heeft er waarschijnlijk meerdere keren afval ingezeten dat er niet in hoort. De eerste keer plaatsen we een waarschuwingssticker op de korf. Als het nog een keer gebeurt, halen we de korf op en komt er geen korf meer op deze locatie. Ook bij vernieling of vermissing zetten we geen andere bladkorf terug.

Deel deze pagina opLinkedIn