U bevindt zich op: Home / Afvalpas aanvragen

Afvalpas aanvragen

Info tekst

Dit formulier bestaat uit 11 vragen. De gemiddelde gebruiker doet er ongeveer 5 minuten over om dit formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Om gebruik te kunnen maken van de ondergrondse container(s) heeft u een afvalpas nodig.

Middels dit formulier kunt u deze aanvragen. De pas registreert het aantal keren dat u de container gebruikt en dit wordt middels de afvalstoffenheffing in rekening gebracht.

Gegevens
Reden aanvraag

Is uw afvalpas kapot, dan vragen wij u deze (gratis) op te sturen naar Avri, Antwoordnummer 50, 4140 ZG te Geldermalsen. Als wij vaststellen dat de pas niet meer werkt vanwege slijtage wordt deze gratis vervangen. Is de pas gebroken/gescheurd, dan brengen wij € 15,- in rekening. Let op! Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, wordt de oude pas direct geblokkeerd.

Gft- of papiercontainer aanvragen

GFT- of papiercontainer aanvragen

Om bewoners met toegang tot een ondergrondse restafvalcontainer tegemoet te komen in het beter scheiden van afval, bieden wij de mogelijkheid om een gft- of papiercontainer te bestellen.

Voor het leveren van een container brengen wij € 35,- in rekening. De container dient wel op eigen terrein te worden geplaatst.

Opmerkingen
Info tekst

Als wij kosten voor het leveren van de afvalpas in rekening brengen, krijgt u eerst een factuur. Na enkele werkdagen ontvangt u de pas.

Velden met een * zijn verplicht.

Verzenden
Deel deze pagina opLinkedIn