U bevindt zich op: Home/Over Avri / bestuur/ Inzamelinitiatief melden

Meld uw inzamelinitiatief bij Avri

Avri geeft invulling aan de afvalzorgplicht in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Dit betekent dat Avri, in principe, al het huishoudelijk afval inzamelt in deze gemeenten.

Overeenkomst

Bent u als bedrijf, kringloopwinkel, school, vereniging of particulier van plan om een of meerdere huishoudelijke afvalsoorten in te zamelen? Meld dit dan bij Avri. Ook als het gaat om een kortlopende en/of kleinschalige activiteit. Avri toetst of uw initiatief kan worden toegestaan. Als dit het geval is, wordt een overeenkomst met u gesloten. Initiatieven waar geen toestemming van Avri voor wordt verleend, zijn niet toegestaan. Handhaving controleert of toestemming is verleend voor uw initiatief en of de uitvoering conform de overeenkomst verloopt.

Initiatief aanmelden

Wilt u een inzamelinitiatief aanmelden bij Avri? Neem dan telefonisch contact op met Kim Hartelo (Beleidsadviseur) via (0345) 58 53 53 of stuur een e-mail naar info@avri.nl onder vermelding van 'Aanmelden inzamelinitiatief'.

Deel deze pagina opLinkedIn