U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Walter Brouwer per 1 januari 2022 directeur Avri in vaste dienst

De huidige directeur Walter Brouwer is vanaf oktober 2019 op tijdelijke basis ingehuurd als directeur Avri. Met ingang van 1 januari 2022 wordt zijn tijdelijke contract omgezet naar een vast contract bij Avri. Met dit besluit heeft het Dagelijks Bestuur (DB) een directeur benoemd die Avri en de gemeenten in Rivierenland al goed kent en die kan zorgen voor continuïteit.

Positief advies OR en AB
Het DB heeft de afgelopen maanden een zorgvuldig proces doorlopen. Het bestuur heeft over haar voorgenomen besluit voor de benoeming van Walter Brouwer tot directeur, advies gevraagd aan de ondernemingsraad en het Algemeen Bestuur. Beide hebben hier positief op geadviseerd. Daarop heeft het DB besloten Walter Brouwer met ingang van 1 januari 2022 te benoemen tot directeur Avri.

Walter Brouwer: “Avri is een prachtige organisatie waar zeer betrokken mensen werken die het verdienen dat Avri een stabiele koers vaart. Ik wil me daar ook de komende jaren graag voor blijven inzetten en met de medewerkers, gemeenten en inwoners samen verder werken aan de mooie opgaven waar we voor staan zoals de leefbaarheid, duurzaamheid en circulaire economie. Op korte termijn gaan we al bij de gemeenten ophalen wat zij belangrijk vinden voor Avri de komende jaren. En dat gaan we doorvertalen naar het ‘wat ‘en het ‘hoe’ in ons werk zodat het ten goede komt aan de inwoners van Rivierenland”.  


Deel deze pagina opLinkedIn