Het duurt momenteel wat langer voordat ons Klantcontactcentrum u telefonisch te woord kan staan of kan reageren op uw e-mail. Bedankt voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Toegangscontrole Milieustraten Waardlanden vanaf 1 december 2023 

Hand die afvalpas vasthoudt bij container

Inwoners van Asperen, Herwijnen, Heukelum, Spijk en Vuren moeten voortaan Avri-afvalpas meenemen  

De milieustraten van Waardlanden hebben vanaf 1 december 2023 slagbomen om de toegang te bewaken. Avri en Waardlanden werken samen om ervoor te zorgen dat inwoners van 5 kernen uit het Avri-gebied de milieustraten van Waardlanden kunnen blijven bezoeken.   

Gastgebruik voor inwoners van 5 kernen West Betuwe 

Inwoners van Asperen, Herwijnen, Heukelum, Spijk en Vuren hebben sinds 2004 toegang tot de milieustraten van Waardlanden, omdat deze voor hen dichterbij liggen. Zij kunnen vanaf 1 december 2023 hun Avri-afvalpas gebruiken om de slagboom te openen. Voor deze datum krijgen ze een brief met meer informatie. Inwoners van de 5 kernen die nog geen Avri-afvalpas hebben, krijgen deze voor 1 december automatisch en gratis thuisgestuurd.  
Inwoners van andere West Betuwse kernen en van andere gemeenten in het Avri-gebied kunnen alleen de milieustraten van Avri bezoeken.   

Wijziging tarieven op de milieustraat van Waardlanden 

Waardlanden voert per 1 januari 2024 ook tarieven in voor bepaalde soorten afval. De tarieven voor afvalverwerking bij Waardlanden kunnen verschillen van die van Avri. Bezoekers uit het Avri-gebied betalen bij Waardlanden de daar geldende tarieven. Betalen kan op de milieustraat van Waardlanden uitsluitend met pin; contante betalingen zijn niet mogelijk.  

  • Voor meer informatie over gastgebruik van de Avri-pas bij Waardlanden, bezoek avri.nl/waardlanden. Daar vindt u ook Veelgestelde vragen. 
  • Voor meer informatie over tarieven en toegang, bezoek de website van Waardlanden: waardlanden.nl 
  • Voor ondersteuning bij problemen met de Avri-pas, neem contact op met het Klantcontactcentrum van Avri: info@avri.nl, (0345) 58 53 53. 

Deel deze pagina opLinkedIn