U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Stichting Greencrowd is overgenomen door GreenFund Holland en blijft onze intermediair van het Zonnepark

Wij zijn blij te kunnen melden dat alle verplichtingen van Greencrowd overgenomen zijn door GreenFund Holland per april 2022. Concreet is Stichting Greencrowd overgenomen.
Greencrowd meldde ons in oktober 2021 dat zij haar werkzaamheden als intermediair voor het zonnepark wilde beëindigen. De intermediair zorgt voor de betaling van de rente en aflossing aan de investeerder (elk jaar in december), maar heeft zelf geen geld van de investeerders/leden in haar bezit. Het geld van de leden is immers de lening aan Avri Solar BV.

Avri Solar BV wilde beslist niet de lening vervroegd aflossen en ook liever niet de administratie in eigen beheer gaan uitvoeren.
Onze zoektocht naar een andere betrouwbare intermediair die de taken wil overnemen bleek een lastige te zijn. Hun verdienmodel is de lening verstrekken en niet de bijbehorende administratie 15 jaar lang verzorgen. Overstappen betekende voor ons daarom een aanzienlijke verhoging van de jaarlijkse kosten.

Nu GreenFund Holland onze nieuwe intermediair is geworden verandert er voor u en Avri Solar BV niets en vertrouwen we op een nieuwe goede samenwerking.


Deel deze pagina opLinkedIn