U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Persbericht snoeironde bomen in gemeente Neder-Betuwe

PERSBERICHT

Geldermalsen, 29 januari 2024

Jaarlijkse snoeironde bomen in gemeente Neder-Betuwe

In de maanden februari en maart 2024 voert Avri de jaarlijkse snoeironde uit in de gemeente Neder-Betuwe. Alle bomen binnen het aangewezen gebied worden minimaal eens in de drie jaar op veiligheid gecontroleerd en als het nodig is gesnoeid. Dit jaar zijn de bomen in en rond de kernen Opheusden en Kesteren aan de beurt.

Snoeironde
Woensdag 31 januari 2024 starten we met het snoeien van de bomen. De werkzaamheden duren ongeveer vijf weken. Per boom is bepaald of deze gesnoeid moeten worden. Hierdoor kan het voorkomen dat in een straat niet alle bomen worden gesnoeid. 

Bomen buiten het deelgebied
Ook in de andere kernen zijn er bomen die we jaarlijks controleren. Dit zijn bijvoorbeeld zieke of oude bomen, of bomen met andere (beginnende) gebreken die we beter in de gaten willen houden. Ook deze bomen zijn gecontroleerd en worden als het nodig is gesnoeid.

Overlast
Avri probeert samen met de aannemer eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. Als u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft kunt u een melding maken in de Avri-app, of bel met Avri op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur via (0345) 585353.


Deel deze pagina opLinkedIn