U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

BESTUUR VAN AVRI WEER COMPLEET

Toine Nettenbreijers

Toine Nettenbreijers

Het Algemeen Bestuur (AB) van Avri kent sinds enige tijd weer een vaste bezetting. De AB-leden hebben onlangs uit hun geledingen Toine Nettenbreijers aangewezen als nieuw lid van het Dagelijks Bestuur (DB). Daarmee is ook dit bestuursorgaan weer op sterkte.

Het AB bestaat uit wethouders van de acht gemeenten in Rivierenland. Burgemeester Vincent van Neerbos nam in het AB enige tijd de honneurs waar namens gemeente West Maas en Waal. Dat deed hij bij afwezigheid van oud-wethouder Frans van Gelder, die eerder om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden voor zowel het AB als het DB moest neerleggen. Inmiddels heeft Evert Jan Slootweg, wethouder Control en Openbare Voorzieningen in West Maas en Waal, de positie in het AB overgenomen. 

De AB-leden hebben Toine Nettenbreijers benoemd als nieuw lid van het DB van Avri. Nettenbreijers is wethouder van Maasdriel en in deze gemeente onder meer verantwoordelijk voor duurzaamheid en het beheer van de openbare ruimte. Met zijn komst is het DB weer compleet. De andere leden zijn voorzitter Pieter Neven (gemeente Buren) en Joke van Vrouwerff (gemeente West Betuwe).  


Deel deze pagina opLinkedIn