De technische problemen zijn opgelost. U kunt de afvalkalender weer bekijken in uw Avri-app en op onze website.

U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Avri vernieuwt app voor inwoners

Avri 2020 app kan helpen in goed scheiden van afval

De geheel vernieuwde Avri-app ‘Avri 2020’ is beschikbaar in de Google Playstore en de Appstore. Naast de vertrouwde Afvalkalender en de mogelijkheid om meldingen te doen bij Avri over zaken rondom afval of de openbare ruimte, zijn er meer functionaliteiten. Zo kunnen inwoners in de nieuwe app nu ook de Afvalwijzer raadplegen. Hierin kunnen zij zowel informatie over een afvalstroom (bijvoorbeeld papier) vinden als ook op specifieke producten zoeken (bijvoorbeeld de pizzadoos) en de container waarin het moet worden ‘weggegooid’. Inwoners kunnen ook alle containerlocaties in Rivierenland bekijken en locaties van ondergrondse containers bij hen in de buurt opzoeken waar zij hun (rest)afval kunnen wegbrengen. Ze kunnen meldingen in de app doen over zaken in de openbare ruimte die om ingrijpen vragen van Avri of de betreffende gemeente. Inwoners kunnen rechtstreeks een e-mail aan Avri sturen en pushberichten van Avri ontvangen bijvoorbeeld over een verandering in een inzamelroute door een storm of om een enquête in te vullen. Ook is er in de nieuwe app informatie over Avri te vinden zoals openingstijden en bereikbaarheid van het kantoor en de milieustraten van Avri.

In de toekomst service aan inwoners verder uitbreiden

Nu de app is vernieuwd, staat er een stevig fundament waarop verder kan worden gebouwd, de wensen en behoeften van inwoners een plek kunnen krijgen en de service aan de inwoners kan worden uitgebreid. Zo wordt momenteel onderzocht of er bijvoorbeeld aan de app modules kunnen worden toegevoegd waarmee inwoners hun grofvuil, afvalpas en container digitaal kunnen regelen. Ook wil Avri de inwoners in de toekomst via de app inzicht gaan geven in hun scheidingsgedrag.

Waarom is de app vernieuwd?

In 2050 moet Nederland volledig circulair zijn. Dit inzicht is landelijk, regionaal en bij de meeste inwoners van Rivierenland gegroeid. Het goed scheiden van afval om te komen tot schone, herbruikbare grondstoffen wordt de komende jaren dan ook alleen maar belangrijker. Avri wil inwoners graag helpen bij het goed scheiden van de grondstoffen: de app is hierin een belangrijk middel. Omdat de huidige app technisch verouderd is en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, is de app vernieuwd. Bovendien biedt de vernieuwde app in de nabije toekomst de mogelijkheid om de service aan inwoners verder uit te breiden. In de zomer 2020 is de app uitgebreid getest onder inwoners van Rivierenland, raadsleden van de acht Avri-gemeenten en bestuursleden van Avri.

Download nu de nieuwe app

Voor Android in de Google Playstore
Voor iOS via iPhone en/of tablet in de Appstore

P.s.: Kent u iemand in uw omgeving die ook gebruik maakt van de Avri app? Verspreid dan dit nieuwtje dat er een nieuwe app beschikbaar is!

Heeft u vragen? Er staat bij onze klantencontactcentrum iemand klaar om uw vragen te beantwoorden. T 0345- 58 53 53; E Info@avri.nl.
U kunt natuurlijk ook uw vraag stellen via Facebook, Twitter of Instagram.

Of neem een kijkje in de FAQ op de website.


Deel deze pagina opLinkedIn