U bevindt zich op: Home/ Grofvuil aanmelden

Grofvuil aanmelden

Grofvuil aanmelden

Info tekst

Dit formulier bestaat uit 12 vragen. De gemiddelde gebruiker doet er ongeveer 5 minuten over om dit formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Ophalen van grof huishoudelijk afval kost € 20 per gemaakte afspraak en per afvalsoort. De wachttijd voor het ophalen van uw afval is minimaal twee weken. Annuleren van de afspraak kan kosteloos tot 2 werkdagen van tevoren, daarna brengen wij het voorrijtarief in rekening.

Tip!

Grofvuil kunt u gratis naar één van onze milieustraten brengen. Informeer ook eens bij de kringloopwinkel of zij het gratis willen ophalen.

Gegevens
Wat wilt u op laten halen? (vink aan)*

Zonder omschrijving kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen alleen datgene mee wat is aangemeld. Spullen die zijn bijgeplaatst blijven staan. U bent verantwoordelijk voor eventueel bijgeplaatste spullen. Apparatuur moet door één persoon te tillen zijn.

Opmerkingen
Info tekst

U krijgt een bevestigingsbrief per post met de datum waarop wij bij u langskomen. U hoeft dan niet thuis te zijn. Dit is wel het geval als u een afspraak heeft gemaakt voor het ophalen van klein chemisch afval (kca). Dit mag u niet aan de straat zetten. Grof huishoudelijk afval en tuinafval plaatst u op de ophaaldag voor de woning aan de openbare weg. Elektrische apparaten dient u bij de openbare weg aan te bieden en niet op eigen terrein. Zo kunnen wij de elektrische apparaten eenvoudig (met de wagen) ophalen/meenemen. Tenzij u een andere plek heeft afgesproken kunt u het aangeven in bovenstaand opmerkingenveld. De factuur ontvangt u nadat wij uw afval hebben opgehaald.

Velden met een * zijn verplicht.

Verzenden
Deel deze pagina opLinkedIn