U bevindt zich op: Home/ Grofvuil aanmelden

Grofvuil aanmelden

Grofvuil aanmelden

Info tekst

Dit formulier bestaat uit 12 vragen. De gemiddelde gebruiker doet er ongeveer 5 minuten over om dit formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Ophalen van grof huishoudelijk afval kost € 20 per gemaakte afspraak en per afvalsoort. De wachttijd voor het ophalen van uw afval is minimaal twee en maximaal vier weken. Annuleren van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren, daarna brengen wij het voorrijtarief in rekening.

Tip!

Grofvuil kunt u gratis naar één van onze milieustraten brengen. Informeer ook eens bij de kringloopwinkel of zij het gratis willen ophalen.

Gegevens
Wat wilt u op laten halen? (vink aan)*

Zonder omschrijving kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen alleen datgene mee wat is aangemeld. Spullen die zijn bijgeplaatst blijven staan. U bent verantwoordelijk voor eventueel bijgeplaatste spullen. Apparatuur moet door één persoon te tillen zijn.

Opmerkingen
Info tekst

U krijgt een bevestigingsbrief per post met de datum waarop wij bij u langskomen. U hoeft dan niet thuis te zijn. Dit is wel het geval als u een afspraak heeft gemaakt voor het ophalen van klein chemisch afval (kca). Dit mag u niet aan de straat zetten. Grof huishoudelijk afval en tuinafval plaatst u op de ophaaldag voor de woning aan de openbare weg. Elektrische apparaten plaatst u, zichtbaar vanaf de weg, bij de voordeur. De factuur ontvangt u nadat wij uw afval hebben opgehaald.

Velden met een * zijn verplicht.

Verzenden
Deel deze pagina opLinkedIn