U bevindt zich op: Home/ Diefstal/vermissing container

Diefstal/vermissing container

Diefstal/vermissing container

Info tekst

Dit formulier bestaat uit 14 vragen. De gemiddelde gebruiker doet er ongeveer 6 minuten over om dit formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Als uw container voor gft, papier of plastic verpakkingen en drinkpakken is verdwenen, raden wij u aan om eerst goed in de buurt rond te kijken en af te wachten of u deze nog kunt vinden. De ervaring leert dat dit meestal het geval is.

Is uw restafvalcontainer verdwenen, geef dit dan zo spoedig mogelijk (binnen vier dagen) aan ons door. Wij blokkeren dan de chip in de restafvalcontainer. Hierdoor wordt misbruik voorkomen. Op het moment dat wij de chip geblokkeerd hebben en de container wordt teruggevonden, kan de chip niet meer geactiveerd worden. Wij leveren dan een nieuwe container. Wij brengen € 35 voor de vervanging van container(s) in rekening. Heeft u echter een bewijs van aangifte bij de politie, dan berekenen wij geen kosten. Voeg het bewijs als bijlage toe op dit formulier.

Gegevens
Welke container is vermist?
Kosten distributie

Het vervangen van een container kost € 35. Bent u ervan overtuigd dat uw container is gestolen, doe dan aangifte bij de politie. Als u het aangifteformulier toevoegt als bijlage, hoeft u geen vervangingskosten te betalen.

Bijlage(n) bijvoegen
Opmerkingen
Info tekst

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u binnen 3 werkdagen de bevestigingsbrief met de leveringsdatum. De eventuele factuur volgt na het leveren van de container.

Velden met een * zijn verplicht.

Verzenden
Deel deze pagina opLinkedIn