U bevindt zich op: Home/ Inwoners

Week van de AfvalHelden 2023

In heel Nederland zetten zo’n 30.000 medewerkers zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het draaiende houden van milieustraten, het schoonhouden van straten, plantsoenen en riolen, het vervoeren van afval en het recyclen en verwerken ervan. Tijdens de Week van de Afvalhelden, van 6 tot en met 12 maart 2023, zet Nederland deze medewerkers in het zonnetje. Want bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door. 

Avri laat deze Week van de Afvalhelden niet zomaar voorbij gaan. Via de social mediakanalen besteden wij de hele week aandacht aan onze helden. Volg jij ons al op onze socials? 

Winacties: kleurplaat en knutselen 

Doe jij ook mee met de Week van de Afvalhelden? We hebben twee winacties met leuke prijzen! Wat die prijzen zijn, houden we nog even geheim.  

Houd je van tekenen? Download de kleurplaat en lever die in bij een van de onderstaande bibliotheken of stuur een foto naar afvalcoach@avri.nl

Ben je meer een knutselaar? Maak dan van recyclebare materialen een Afvalheld en post de foto onder vermelding van #weekvandeafvalhelden en #afvalheldenavri op jouw tijdlijn. Stuur de foto vervolgens via een privébericht naar Avri via Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter. 

Je hebt voor beide acties de tijd tot en met zondag 19 maart. Veel plezier en succes! 

Kindercolleges 

Tijdens deze speciale week geven onze afvalcoaches ook kindercolleges bij jou in de buurt! Kom je ook?  

  • Bibliotheek Geldermalsen 6 maart van 15.00 - 16.00 uur  
  • Bibliotheek Tiel 7 maart van 15.00 - 16.00 uur  
  • Bibliotheek Maurik 9 maart van 15.00 - 16.00 uur  
  • Bibliotheek Beneden Leeuwen 10 maart van 14.30 - 15.30 uur 
Deel deze pagina opLinkedIn