Bevrijdingsdag 5 mei: wel afvalinzameling, milieustraten open

Op Bevrijdingsdag 5 mei halen wij afval op en de Avri-milieustraten zijn open. Ook ons klantcontactcentrum is deze dag tijdens de gebruikelijke tijden bereikbaar. Het kantoor is gesloten.

Op Hemelvaartsdag 13 mei is het kantoor gesloten, is er geen afvalinzameling en zijn de milieustraten dicht.

U bevindt zich op: Home/Inwoners/Afval/ Milieustraten

Extra mogelijkheden inwoners gemeente West Maas en Waal

Mini-milieustraat Veesteeg in Beneden-Leeuwen

(alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente West Maas en Waal)
Veesteeg 8
6658 KP Beneden-Leeuwen

Elke zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur
Op feestdagen is de milieustraat gesloten.
Maandag 2 januari is de milieustraat ook gesloten!

Op de mini-milieustraat kunt u niet met alle afvalsoorten terecht. Dit kunt u er wel brengen:

• groen tuinafval tot maximaal twee kubieke meter per bezoek
  • klein chemisch afval (kca) tot maximaal 50 kilo per bezoek
  • wit- en bruingoed. Dit is alle huishoudelijke-, beeld- en geluidsapparatuur.
  • asbest tot maximaal twee vierkante meter per bezoek zonder sloopmelding. Met sloopmelding maximaal 35 vierkante meter per bezoek.
    Let op: asbest moet vanwege de gezondheidsrisico's deskundig worden bewerkt of verwijderd. Asbest accepteren wij op de mini-milieustraat uit veiligheidsoverwegingen alleen als aan onderstaande voorwaarden is voldaan:
    • verpak het asbest in tenminste twee lagen folie van minimaal 0,2 mm dik (bijv. landbouwfolie)
    • de folie hoeft niet doorzichtig te zijn
    • tape of plak de folie luchtdicht af
    • afval dat erg op asbest lijkt (bijvoorbeeld asbestvrije golfplaten), moet op dezelfde manier als asbesthoudend afval worden ingepakt en aangeboden

Brengstation groen tuinafval Maasbommel

Het Brengstation aan de Den Hoedweg in Maasbommel is weer open. U kunt hier gratis uw groen tuinafval brengen. Dit kan elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Nieuwe openingsdata
Het Brengstation is dit jaar open van:

• 6 maart tot en met 26 juni
  • 4 september tot en met 27 november

Spelregels

• maximaal twee kuub per keer
  • alleen voor inwoners uit West Maas en Waal, niet voor bedrijven
  • elke zaterdag open van 10.00 tot 15.00 uur
  • houd u aan de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen van het personeel

Den Hoedweg 4
6627 KV  Maasbommel