U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Jaarlijkse kapronde bomen in de gemeente West Betuwe 

PERSBERICHT 

Geldermalsen, 19 december 2023

Jaarlijkse kapronde bomen in de gemeente West Betuwe 

In de maanden december 2023 en januari 2024 voert Avri boomonderhoud uit in de gemeente West Betuwe. Naar aanleiding van de boomcontrole eerder dit jaar, worden nu de zieke, dode en onveilige bomen gekapt. Het gaat om bomen buiten de bebouwde kom.

Kapronde 
De kapronde start in de week van 18 december en duurt tot ongeveer 19 januari 2024. Rond kerst en oud en nieuw liggen de werkzaamheden stil. Deze worden in de week van 8 januari 2024 weer hervat. De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de bebouwde kom, verspreid over de hele gemeente.

Nieuwe bomen
De gemeente besluit of er op dezelfde plek een boom terug geplant gaat worden. Soms is dit niet mogelijk omdat de situatie niet ideaal is. Er zal dan worden gekeken of dit op een andere plek in de gemeente wel mogelijk is.

Overlast
Bij het kappen van een boom kan het voorkomen dat een weg(deel) tijdelijk is afgesloten. Hiervan kunt u overlast ervaren. Avri probeert samen met de aannemer eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. 

Heeft u vragen over deze kapronde? Stel uw vraag in de Avri-app of bel met Avri op werkdagen van 8.00 – 17.00 via (0345) 58 53 53. 


Deel deze pagina opLinkedIn