U bevindt zich op: Home/Bedrijven/ Avri en evenementen

Avri ondersteunt maatschappelijke evenementen

Avri is betrokken bij de inwoners van regio Rivierenland. Daarom steunt Avri graag lokale maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Zo ontvangen verenigingen die samen met ons oud papier ophalen een vergoeding. Het afval dat vrijkomt bij markten en braderieƫn met een non-profit doelstelling, kan gratis naar het Grondstoffenpark in Geldermalsen. Samen werken we aan een schoon Rivierenland!

Sponsoring

Daarnaast sponsort Avri vanuit haar commerciĆ«le diensten ook een aantal grote non-profit of charitatieve evenementen in de vorm van diensten, zoals het leveren van afvalcontainers, het gratis ophalen van afval en het beschikbaar stellen van personeel en voertuigen. Zo ondersteunen wij onder andere Samenloop voor Hoop, de Rode Kruis Bloesemtocht, Appelpop en het Fruitcorso.

Aandacht voor afvalscheiding

In ruil voor ondersteuning van deze initiatieven vraagt Avri de organisaties aandacht te geven aan het maatschappelijk belang van betere afvalscheiding. Bijvoorbeeld via programmaboekjes, affiches, banners, beeldschermen, persberichten, de website en het verenigingsblad. 

Ondersteuning of sponsoring aanvragen

Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met het Klant Contact Centrum (KCC) (0345) 585 353

Ondersteuning of sponsoring aanvragen

Vul het aanmeldformulier als u Avri wilt vragen om uw non-profit evenement te ondersteunen.

Aanmeldformulier

Naar boven

Deel deze pagina opLinkedIn