U bevindt zich op: Home/Werken bij Avri/ Manager Klant en Innovatie

Manager Klant en Innovatie

Ben je maatschappelijk betrokken? Wil je werken voor een organisatie die zich inzet voor een duurzame wereld? Kom dan werken bij Avri en werk mee aan een schoon Rivierenland. Avri heeft een aantal opgaven in de regio Rivierenland te realiseren op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit en zoeken een Manager Klant & Innovatie om dit samen met ons te doen.

Organisatie Avri is een gemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Buren, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel. De belangrijkste taken van Avri zijn de inzameling van huishoudelijk afval en grondstoffen, het beheer van de openbare ruimte en handhaving. In totaal werken bij Avri ruim 380 medewerkers. Samen met 245.000 inwoners en de 8 gemeenten, werken wij aan een schoon Rivierenland. Avri wil zich steeds meer tot een brede maatschappelijke dienstverlener ontwikkelen; vernieuwend in afvalinzameling, het beheer van de openbare buitenruimte en het vormgeven van lokale arbeids- en bewonersparticipatie. Ook willen we de wereld een beetje mooier maken door:

· Afval te zien als grondstof in een circulaire economie, waarbij alles draait om hergebruik;

· Duurzame energie te creëren: het terrein van Avri wordt volop gebruikt voor de productie van zonne- en windenergie;

· Creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En dat in een razendsnel veranderende wereld. Technologische, sociale en politieke veranderingen vragen óók van Avri om snel en adequaat te reageren op vraagstukken. In samenwerking met inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen dienen we ons mee te bewegen naar de toekomst. En dat betekent wat voor onze collega’s. Werken ‘op de automatische piloot’ is verleden tijd. We gaan samen oplossingen en werkwijzen zoeken die passen bij deze nieuwe werkelijkheid

Avri bevindt zich in een ontwikkelingsproces waarmee we de organisatie gereed maken voor de toekomst.

Voor de nieuw te vormen afdeling Klant & Innovatie per januari 2021 is Avri op zoek naar een:

 

                                                                         Manager Klant & Innovatie

 

De afdeling
De afdeling Klant & innovatie bestaat uit vijf teams:

· Klant Contact Centrum: het KCC is het eerste aanspreekpunt voor inwoners en bedrijven.

· Communicatie: dit team is verantwoordelijk voor bestuurlijke, strategische en operationele vraagstukken binnen en buiten de organisatie.

· Handhaving: dit team handhaaft de openbare ruimte in Rivierenland en is gelet op het toenemend belang van gedragsturing dicht bij het KCC en Communicatie gepositioneerd.

· Beleidsadvies: dit team is verantwoordelijk voor beleidsvoorbereiding, advisering en relatiebeheer richting gemeenten. Van het team worden impulsen verwacht op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit.

· Grondstof en markt: de grondstofmarkt is in beweging, allianties met ketenpartners zijn nodig om de risico’s te managen en kansen te verzilveren. Gelet op het potentieel en de risico’s is er een apart team waarin de contracten op de verwerkingsmarkt en voor de inzameling van bedrijfsafval worden beheerd en nieuwe initiatieven worden ontplooid.

Het KCC, Communicatie en Grondstof en markt worden rechtstreeks aangestuurd door de manager. Zij hebben beide wel een senior medewerker, die vakinhoudelijk aanspreekpunt is. De andere teams worden direct aangestuurd door een teamleider.

Jouw rol als Manager Klant & Innovatie
· Als Manager Klant & Innovatie ben je lid van het MT Avri en ben je medeverantwoordelijk voor de koers en ontwikkelingen van de organisatie en rapporteer je direct aan de directeur. Je opereert daarbij binnen de context van wet- en regelgeving en/of bestuurlijke en ambtelijk vastgestelde kaders, doelstellingen en beleid.

· Je werkt mee aan de ontwikkeling van de gehele organisatie en specifiek de nieuw te vormen afdeling Klant & Innovatie. Daarbij vragen de volgende uitdagingen specifieke aandacht:

- Het versterken van denkkracht en het projectmatig werken binnen de organisatie

- Gedragssturing van en naar bedrijven en inwoners (via de teams KCC, Communicatie en Handhaving);

- Het creëren van nieuwe initiatieven t.b.v. het vermarkten van afvalstromen;

- Je werkt aan het verstevigen van de relaties met gemeenten en externe private partijen.

· Je gaat integraal leiding geven aan de afdeling Klant & Innovatie.

· Je versterkt het innovatieve karakter van Avri en de regio door proactief kansen op te pakken op zowel het gebied van Afvalbeheer als van Integraal beheer openbare ruimte.

· Je geeft duidelijke kaders voor de teamleiders en medewerkers waar je leiding aan geeft en creëert daardoor ruimte voor ondernemerschap en innovatie en coacht hen daarin.

Functie-eisen
· Tenminste een afgeronde HBO of WO opleiding

· Brede ervaring of kennis van Afvalbeheer, IBOR en Handhaving (APV/ASV)

· Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het snijvlak van profit en non-profit; je weet hoe gemeenten werken

· Minimaal 3 jaar ontwikkelingsgerichte leidinggevende ervaring

· Ervaring en/of inzicht in bestuurlijke processen en besluitvormingsprocedures.

· Kennis van en ervaring met complexe projecten (in de rol van project-/programmamanager en/of opdrachtgever)

· Een goed ontwikkeld relevant netwerk

· Communicatieve en op samenwerking gerichte vaardigheden

· Je bent innovatief, verbinden, bent proactief en toont eigenaarschap

Dit is jouw werkplek Je komt als Manager Klant & Innovatie te werken in het Management Team Avri. Je standplaats is in Geldermalsen.

Wij bieden
Avri werkt het best als haar medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. Daarom willen wij dat jij met plezier naar je werk gaat. Zo werken we optimaal samen aan een schoon Rivierenland.
Dit bieden wij jou:

· Een uitdagende en zelfstandige functie in een organisatie met een informele, open en collegiale werksfeer.

· Een werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen.

· Een plaats binnen in een enthousiast managementteam

· Prima ontwikkelingsmogelijkheden, aan jou om deze te benutten.

· Een salaris voor de functie van Manager Klant & Innovatie maximaal € 6.302,00 (schaal 13/indicatief) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De functie wordt binnenkort ingedeeld in HR21.

· Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%.

Reageren?

Enthousiast geworden om als Manager Klant & Innovatie aan de slag te gaan voor Avri? Solliciteer direct via vacatures@avri.nl – maar doe dit uiterlijk op 4 oktober 2020.

Richt je sollicitatie aan Walter Brouwer, directeur Avri.

De kennismakingsgesprekken zijn gepand op vrijdag 16 oktober 2020 en vinden (i.v.m. Corona) zo mogelijk plaats op kantoor bij Avri. Heb je vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Walter Brouwer, telefoonnummer (0345-585353) of met Roel Bieleveldt, hoofd P&O, telefoonnummer

(06-53966801)

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Gerry van der Steldt, medewerker P&O, telefoonnummer (0345) 58 53 53.

Goed om te weten
· De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

· Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband. Parttime werken is bespreekbaar.

· De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld

· Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

· Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.avri.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opLinkedIn