U bevindt zich op: Home /Werken bij Avri / Adviseur inkoop

Adviseur inkoop (32 uur per week)

Avri werkt aan een schoon Rivierenland. We hebben een aantal opgaven in de regio Rivierenland te realiseren en zoeken een Adviseur Inkoop om dit samen met ons te doen. Ben je maatschappelijk betrokken en wil je werken voor een organisatie die zich inzet voor een duurzame wereld? Ben jij onze nieuwe collega?

Samen werken aan een schoon Rivierenland

Avri is een gemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. De belangrijkste taken van Avri zijn de inzameling van huishoudelijk afval en grondstoffen, het beheer van de openbare ruimte en handhaving. In totaal werken bij Avri ruim 380 medewerkers. Samen met 236.000 inwoners en de 8 gemeenten werken wij aan een schoon Rivierenland. Avri wil zich steeds meer tot een brede maatschappelijke dienstverlener ontwikkelen; vernieuwend in afvalinzameling, het beheer van de openbare ruimte en het vormgeven van lokale arbeids- en bewonersparticipatie. En we willen de wereld een beetje mooier maken:

 • we zien afval als grondstof in een circulaire economie, waarbij alles draait om hergebruik;
 • we creëren duurzame energie: het terrein van Avri wordt volop gebruikt voor de productie van zonne- en windenergie;
 • we vinden het belangrijk kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En dat in een razendsnel veranderende wereld. Technologische, sociale en politieke veranderingen vragen óók van Avri om snel en adequaat te reageren op vraagstukken. In samenwerking met inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen dienen we ons mee te bewegen naar de toekomst. En dat betekent wat voor onze mensen. Werken 'op de automatische piloot' is verleden tijd. We gaan samen oplossingen en werkwijzen zoeken die passen bij deze nieuwe werkelijkheid.

 

Adviseur inkoop

(Adviseur II)
32 uur per week

Dit ga je doen

Als Adviseur Inkoop ben je binnen Avri de autoriteit op het gebied van aanbesteden en inkoopmanagement. Je bent verantwoordelijk voor het inkoop- en aanbestedingsbeleid en de juiste uitvoering daarvan. Je stelt in overleg met de interne klanten categorieplannen op en ondersteunt en adviseert bij het uitvoeren van aanbestedingen.

Voor inkoopmanagement houdt dit concreet in dat jij:

 • Als Adviseur Inkoop toeziet op de uitvoering van het vastgestelde inkoop- en aanbestedingsbeleid en bewaak je dat de inkoop binnen de geldende wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.
 • Samen met de interne klanten een aanbestedingskalender opstelt en de aanbestedingen coördineert.
 • Standaard hulpmiddelen ontwikkelt (zoals formats van aanbestedingsdocumenten), inkoop- en aanbestedingsprocedures opstelt en deze inzichtelijk en uitvoerbaar maakt voor de interne klanten.
 • Inkoopanalyses uitvoert en vertaalt naar inkoop(actie)plannen en -strategieën om daarmee rechtmatig en doelmatig voor de organisatie in te kunnen kopen.
 • Contractbeheer bewaakt en dat je contracteigenaren adviseert en ondersteunt bij leveranciers- en contractmanagement.

Voor aanbesteden houdt dit concreet in dat jij

 • Als Adviseur Inkoop adviseert over inkoop en aanbesteden en meervoudig onderhandse en Europese aanbestedingstrajecten begeleidt in teamverband.
 • De opdrachtgever adviseert per aanbesteding over de inkoopstrategie, aanbestedingsvorm, planning en contractvorm en de inkoopbeleidsuitgangspunten en rechtmatigheid borgt in de aanbestedingen.
 • Het gehele aanbestedingstraject procesmatig begeleidt, de aanbestedingsdocumenten en overeenkomst opstelt en de voortgang en kwaliteit bewaakt.
 • Marktverkenningen uitvoert en onder andere de toepasbaarheid van duurzaamheidcriteria en social return onderzoekt.
 • Aanbestedingen uitvoert die divers zijn en zowel leveringen, diensten als werken kunnen betreffen.

Dit breng je mee

 • Je bent een inkoopprofessional met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, eventueel met aanvullende opleidingen op het vakgebied inkoop (Nevi 1 en Nevi 2).
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, actuele kennis op het gebied van Europees aanbesteden en je bent in staat om zelfstandig Europese aanbestedingen te doorlopen.
 • Je hebt kennis en ervaring met het gebruik van TenderNed.
 • Je bent ervaren in projectmatig werken en beschikt over goede analytische vaardigheden.
 • Je beschikt over de volgende competenties: uitstekende contactuele vaardigheden, klant- en resultaatgericht, daadkrachtig, deskundig en verbindend.
 • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan en het doorontwikkelen van de inkoopfunctie.

Dit is jouw werkplek

Je komt te werken in het team van Financiën en ICT van Avri. Je werkplek is in Geldermalsen.

Dit verdien jij

Avri werkt het best als haar medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn en dat ook blijven. Daarom willen wij dat jij met plezier naar je werk gaat. Zo werken we optimaal samen aan een schoon Rivierenland. Dit bieden wij jou:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie in een organisatie met een informele, open en collegiale werksfeer.
 • Prima ontwikkelingsmogelijkheden, aan jou om deze te benutten.
 • Een salaris van maximaal € 4.859,00 bruto per maand (schaal 11 CAR/UWO) bij een 36-urige werkweek.
 • De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%.

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden om als Adviseur Inkoop aan de slag te gaan voor Avri? Solliciteer direct via vacatures@avri.nl - maar doe dit uiterlijk op 22 mei 2019. Richt je sollicitatie aan Jeroen Gaasbeek, Hoofd Financiën & ICT.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 28 mei 2019. De vervolggesprekken staan gepland op 6 juni 2019. Heb je vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Jeroen Gaasbeek, Hoofd Financiën & ICT, telefoonnummer (0345) 58 53 55 of met Ron van der Veen, Adviseur inkoop a.i. telefoonnummer 06 417 444 17. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Renate van der Zee, medewerker P&O, telefoonnummer (0345) 58 53 60.

Goed om te weten

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.avri.nl. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opLinkedIn