U bevindt zich op: Home / Over Avri / bestuur

Nieuws

Melding over openbare ruimte West Betuwe? Via de gemeente!

25 januari 2019
Logo West Betuwe

Heeft u een melding of klacht over de openbare ruimte in de gemeente West Betuwe? Meld dit dan bij de gemeente West Betuwe. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een losliggende stoeptegel, kapotte straatverlichting, overhangend groen of een verstopte riolering.

Melden kan op 3 manieren:

1.    MijnGemeente App
Gebruik uw smartphone en download de gratis MijnGemeente app. Deze app is beschikbaar voor Android en Apple. Voor het doen van een melding voert u de eerste keer enkele persoonsgegevens in. Met je een paar simpele stappen maakt u een melding. U geeft de locatie, omschrijving en (eventueel) persoonlijke gegevens door. U kunt ook een foto meesturen, daarmee is de melding vaak duidelijker.

2.    Website
Ga naar www.westbetuwe.nl/melden. U ziet op een kaart welke meldingen wij hebben ontvangen. Per melding ziet u wat de status is. Staat uw melding er niet bij? Klik dan op nieuwe melding.

3.    Telefoon
Bellen kan natuurlijk ook. Bel rechtstreeks met het Team Leefomgeving van de gemeente West Betuwe op (0345) 72 88 02. Bij dit team kunt u terecht voor het doen van kleine meldingen en met allerlei vragen over uw woonomgeving.


Deel deze pagina opLinkedIn