U bevindt zich op: Home / Over Avri / bestuur

Nieuws

Afvalkalender 20 december online en ander eindejaarsnieuws

7 december 2018
vuurwerk

De afvalkalender van Avri voor 2019 is vanaf 20 december te vinden op avri.nl en in de Avri-app. Een papieren kalender is op aanvraag beschikbaar. Voor veel inwoners veranderen de ophaaldagen. Op de afvalkalender staan de ophaaldagen voor het 1e half jaar.

Nieuwe manier van afval aanbieden start op 1 juli
De startdatum voor de nieuwe manier van afval aanbieden is verschoven naar 1 juli. Tot die tijd kunnen inwoners hun afval kwijt zoals zij dat gewend zijn. Na 1 juli brengen de meeste inwoners hun restafval naar een ondergrondse container in de buurt. Inwoners ontvangen ruim op tijd meer informatie over de wijzigingen voor hun adres.

Avri-app gratis te downloaden
De Avri-app is gratis beschikbaar voor Apple en Android. Inwoners kunnen instellen herinneringen te willen ontvangen. Zij krijgen dan een seintje wanneer het afval wordt opgehaald. Ook meldingen over afval en de openbare ruimte kunnen worden doorgegeven via de app (meldingen openbare ruimte alleen voor de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel).

Tijdens feestdagen geen afvalinzameling en milieustraten gesloten
Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn het kantoor en de milieustraten de hele dag gesloten. Ook haalt Avri op deze dagen geen afval op. Op de afvalkalender staat wanneer dit wordt ingehaald. Op 18, 24 en 31 december sluiten het kantoor en de milieustraten om 15.00 uur. Het afval wordt dan wel opgehaald.


Deel deze pagina opLinkedIn