U bevindt zich op: Home / Over Avri / bestuur

Meldingen

Open excursies Avri druk bezocht

4 oktober 2017
Deelnemers aan open excursie op de vrachtwagenparkeerplaats

Deelnemers aan open excursie krijgen een rondleiding over het terrein van Avri

Meer dan 200 deelnemers

Er is heel veel belangstelling voor de open excursies die Avri organiseert voor inwoners van regio Rivierenland. In eerste instantie werden op de website 6 excursies aangekondigd. Deze waren in zeer korte tijd allemaal volgeboekt. Ook de 3 extra ingeplande excursies raakten snel vol. Als straks op 27 oktober de laatste groep vertrokken is, zijn er ruim 200 deelnemers geweest.

De bezoekers zijn heel enthousiast over wat ze horen en zien. Ze zijn onder de indruk van de overslaghal en vinden de zijladers heel interessant. Voor ons is het ook interessant om de verhalen van onze gasten te horen. Ze vertellen over hoe zij met hun huishoudelijk afval omgaan, en wat ze op straat tegenkomen. Veel gasten zijn enthousiaste afvalscheiders die er bewust mee bezig zijn.  

Wilt u ook mee met een excursie?

Het is momenteel niet mogelijk om aan te melden voor een open excursie. U kunt zich wel registreren als geïnteresseerde, dan laten wij het u weten wanneer we weer nieuwe excursies hebben ingepland voor 2018. Voor basisschoolklassen is het wel altijd mogelijk om een excursie aan te vragen.


Deel deze pagina opLinkedIn