U bevindt zich op: Home/Over Avri / bestuur/ Wat doet Avri

Wat doet Avri

‘Samen werken aan een schoon Rivierenland’ is ons bedrijfsmotto. Avri geeft invulling aan de afvalzorgplicht in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Voor deze 8 gemeenten verzorgen wij de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen, ontwikkelen we het gemeentelijke afvalstoffenbeleid, handhaven we de afvalstoffenverordening en verzorgen we de voorlichting over afval. Bij het inzamelen van grondstoffen staat hergebruik voorop.

In opdracht van de gemeenten Buren, Neder-Betuwe, Tiel en West Betuwe beheren wij (een deel van) de openbare ruimte in deze gemeenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van het groen, de wegen, de riolering en begraafplaatsen. 

Avri is tevens actief op de markt van bedrijfsafval. Zelf afval brengen of afval laten inzamelen, Avri biedt duurzame oplossingen op maat voor elk bedrijf. Daarnaast faciliteren wij commerciële activiteiten in de bewerking en verwerking van afval en beheren en exploiteren wij Grondstoffenpark Rivierenland.

Naar boven

Deel deze pagina opLinkedIn