U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Week van de AfvalHelden

Vanaf maandag 1 maart is het zover: de Week van de AfvalHelden. Van 1 tot en met 7 maart is het dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Alle collega’s en vrijwilligers van Avri zijn helden met een hoofdletter H. Het zijn alle collega’s die elke dag aan het werk zijn om afval op te halen, de buurt schoon te houden, de bomen, struiken en grasvelden bij u in de buurt mooi te houden, en het afval wat ingezameld is weer te verwerken tot nieuwe grondstoffen. Avri doet zeker mee aan deze feestelijke week. Doet u ook mee?

Kleurplatenactie
De afvalHelden zouden het ontzettend leuk vinden als u in de Week van de Afvalhelden hen ook in het zonnetje zet! Kleur een van de kleurplaten in die u hier kan vinden, hang hem voor uw raam en post een foto hiervan met de #AfvalHelden en #Avri.

Wat zou het gaaf zijn als in de 1e week van maart door heel Rivierenland ingekleurde kleurplaten te vinden zijn voor onze AfvalHelden. De AfvalHelden van Avri kijken er nu al naar uit!

Vitaal beroep
Medewerkers uit de afvalbranche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Direct werd de afvalsector als vitaal aangemerkt. Er verschenen steeds vaker berichten waarin inwoners hun waardering voor het werk van de mannen en vrouwen in de sector toonden. Er stonden taartjes klaar, koffie werd geschonken en kindertekeningen prijkten op de afvalzakken. Mooie gebaren en een goede opsteker voor alle medewerkers die hard aan de slag zijn.


Deel deze pagina opLinkedIn