U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Veranderingen op milieustraat in Beneden-Leeuwen.

vrouw gooit afval in container op milieustraat

Vanaf zaterdag 7 februari 2015 verandert de milieustraat aan de Veesteeg in Beneden-Leeuwen in een mini-milieustraat. Op de mini-milieustraat kan men met een beperkt aantal afvalsoorten terecht. Voor het andere afval verwijst Avri naar de Avri-milieustraten in onder andere Tiel en Zaltbommel. Daarnaast zal Avri bij wijze van proef een brengstation openen voor groen tuinafval in Maasbommel.

Mini-milieustraat Veesteeg
Op de mini-milieustraat is men welkom met groen tuinafval (tot maximaal twee kubieke meter per bezoek), klein chemisch afval (tot maximaal 50 kilo per bezoek) en asbest. Informatie over de voorwaarden bij het aanbieden van asbest staat op www.avri.nl Mini-milieustraat Veesteeg is open op de zaterdagen in de even weken van 10.00 uur tot 15.00 uur. De mini-milieustraat is alleen toegankelijk voor inwoners uit de gemeente West Maas en Waal.

Avri-milieustraten
Inwoners van West Maas en Waal zijn tevens welkom op de Avri-milieustraten in Tiel (bedrijvenpark Medel), Zaltbommel, Geldermalsen en Culemborg. Een belangrijk voordeel van deze milieustraten zijn de ruime openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur

Ophaalservice
Daarnaast haalt Avri op afspraak diverse afvalsoorten aan huis op, zoals grof huishoudelijk afval, grof tuinafval en elektrische apparaten. Informatie over tarieven en voorwaarden staat op de website van Avri. Nog goed bruikbare spullen worden gratis opgehaald door kringloopwinkel Secunda uit Tiel. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via www.secunda.nl of (0344) 63 32 54

Brengstation voor groen tuinafval
In mei opent Avri een brengstation voor groen tuinafval aan de Den Hoedweg 4 in Maasbommel. Men kan hier in de periode van mei tot en met oktober iedere zaterdag terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Het brengstation is een proef. Bij succes zal Avri onderzoeken of er soortgelijke brengstations op meerdere locaties in regio Rivierenland gerealiseerd kunnen worden.


Deel deze pagina opLinkedIn