U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Download de nieuwe Avri-app | Avri en corona | Mondkapjesplicht milieustraten

 • DOWNLOAD DE NIEUWE AVRI-APP

Waarom komt er een nieuwe app?
Technologische ontwikkelingen gaan snel. De huidige app was ruim 5 jaar oud en verouderd. De nieuwe app heeft een frisse en moderne uitstraling en meer mogelijkheden om in de toekomst uit te breiden. Zo kan er bijvoorbeeld straks via de app volledig geautomatiseerd een nieuwe afvalpas of een container worden aangevraagd.

Waar vind ik de nieuwe app?
De nieuwe app herkent u aan het Avri logo en de titel: Avri

Link naar de Avri-app in Google Play - Android
Link naar de Avri-app in de App store - Iphone en Ipad

Verwijder eerst de oude app van uw mobiel of tablet en installeer dan de nieuwe app. Zo voorkomt u vergissingen.


 • AVRI EN CORONA

Avri heeft maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Uw afval wordt gewoon volgens de afvalkalender opgehaald, de milieustraten zijn normaal geopend. Wij vragen u om gepaste afstand te houden van onze medewerkers. Het kantoor in Geldermalsen is alleen toegankelijk voor bezoekers met een afspraak.

Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak die we niet kunnen missen. Als het afval niet of beperkt kan worden opgehaald, heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne in Rivierenland. Huisvuil op straat geeft overlast en trekt ongedierte aan, en verhoogt daardoor het risico op ziekte.

Avri doet er alles aan om de afvalinzameling zo lang mogelijk en zo goed mogelijk uit te blijven voeren. Daarom nemen wij maatregelen om de kans op besmetting met het Corona-virus voor onze medewerkers, met name degenen die in de inzameling werken, zo klein mogelijk te maken.

In onze gefaseerde Corona-aanpak zitten we nu in de preventieve fase. We kunnen het virus niet voorkomen, maar doen er alles aan om te zorgen dat onze bedrijfsvoering er niet, of zo weinig mogelijk, door wordt verstoord.

Wij volgen de landelijke richtlijnen. Daarnaast nemen wij, vanwege het maatschappelijk belang van onze dienstverlening een aantal preventieve maatregelen:

 • Kantoormedewerkers werken zoveel mogelijk thuis;
 • Andere medewerkers komen niet in groepjes bij elkaar (bijv. bij start dienst, of tijdens de lunch);
 • Medewerkers met koorts of luchtwegklachten blijven thuis;
 • Alle bijeenkomsten zijn geannuleerd;
 • Het kantoor is beperkt toegankelijk voor bezoekers: zij zijn verplicht hun bezoek van tevoren aan te kondigen via mail of telefoon. Onaangekondigde bezoekers krijgen geen toegang tot Avri-gebouwen.

Alle uitvoerende taken in de openbare ruimte gaan (vooralsnog) gewoon door. Ook de milieustraten zijn tijdens de gebruikelijke openingstijden geopend. Avri blijft telefonisch en via e-mail bereikbaar. Het is wel mogelijk dat inwoners met langere wacht- of doorlooptijden te maken krijgen. We informeren de inwoners via de gebruikelijke kanalen. Ga voor de meest actuele informatie altijd naar deze website.


 • MONDKAPJES MILIEUSTRATEN

Per direct is het dragen van een mondkapje verplicht op alle milieustraten van Avri.

 


 • Gebruikte mondkapjes, schorten en handschoenen zijn restafval

  Lees meer over het weggooien van persoonlijk beschermingsmateriaal in dit nieuwsbericht.

 


Deel deze pagina opLinkedIn