U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Storm Dennis: houd deze website in de gaten voor actuele informatie over het ophalen van afval. Bied uw afval alleen aan als dat veilig kan.

In het weekend van 15-16 februari en op maandag 17 februari hebben we te maken met storm Dennis. Dat kan problemen geven bij de inzameling van het afval. Door de harde wind kunnen bijvoorbeeld minicontainers omwaaien of zakken met plastic verpakkingen en drinkpakken wegwaaien. Ook kunnen vanwege de harde wind onze kraanwagens mogelijk niet rijden. Mogelijk moeten we onze dienstverlening aanpassen. Houd deze website in de gaten voor actueel nieuws over de afvalinzameling.

Wat kunt u doen als het stormt?
Inwoners bepalen zelf of het in hun woonomgeving veilig en verantwoord is om de minicontainer aan de weg te zetten bij harde wind. Wij kunnen echter niet terugkomen als u besluit om uw afval niet aan te bieden. U kunt in dat geval het afval naar de milieustraat brengen, of wachten tot de volgende ophaaldatum op uw afvalkalender.
Ook kunnen wij weggewaaid afval niet opruimen; inwoners zijn zelf verantwoordelijk voor hun afval tot wij het ophalen. Hebben wij uw minicontainer geleegd? Zet deze dan zo snel mogelijk weer op uw eigen terrein om te voorkomen dat de lege minicontainer wegwaait.

Helpt u een handje mee?
We begrijpen dat dit geen prettige situatie is maar rekenen op uw begrip. Zodra de storm voorbij is, kunt u weer de normale dienstverlening van Avri verwachten. We hopen dat u een handje wilt helpen om ook tijdens de storm uw leefomgeving schoon en veilig te houden.


Deel deze pagina opLinkedIn