U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Milieustraten momenteel extra druk - toegang voor maximaal 15 auto's tegelijk

Op onze milieustraten is het momenteel extra druk. Inwoners van de Avri-gemeenten lijken de vrijgekomen tijd te gebruiken om te tuinieren of het huis op te ruimen. We krijgen veel goed gescheiden herbruikbare grondstoffen en afval binnen. Maar de drukte vraagt wel wat van uw geduld - en van onze medewerkers. Daarom roepen wij u op om alleen naar de milieustraat te komen als het echt noodzakelijk is.

Beperking aantal bezoekers

Om bij deze grote drukte onze medewerkers en de bezoekers voldoende ruimte te bieden, is het aantal auto's dat tegelijk op de milieustraat aanwezig mag zijn tijdelijk beperkt tot 15. Volg alstublieft de aanwijzingen van onze medewerkers op om het verkeer in goede banen te leiden.

Vlotte doorstroming

Houd er deze dagen rekening mee dat het druk kan zijn op de milieustraat. Helpt u mee om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw grondstoffen kunt wegbrengen? Een beetje voorbereiding kan veel tijd schelen!

  • Sorteer uw spullen al zo veel mogelijk thuis zodat u vlot kunt uitladen
  • Kinderen tot en met 12 jaar mee? Zij wachten veilig in de auto
  • Op onze website kunt u zien voor welke soorten afval u moet betalen.
  • Let op: op de milieustraat kunt u alleen met uw pinpas betalen.

De milieustraat is 6 dagen per week open. Het zal de komende tijd nog wel druk blijven. Dus als u uw bezoek aan de milieustraat kunt uitstellen, dan helpt dat. Dan is het vast minder druk.

Gezondheid eerst

Avri doet er alles aan om de afvalinzameling, een van de vitale maatschappelijke taken, zo lang mogelijk en zo goed mogelijk uit te blijven voeren. Daarom nemen wij maatregelen om de kans op besmetting met het Corona virus voor onze medewerkers zo klein mogelijk te maken. Zet u ook de gezondheid van uzelf en medewerkers van Avri voorop?

  •  Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten en koorts
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

De meest actuele informatie over onze maatregelen in verband met het Corona-virus vindt u altijd op avri.nl.


Deel deze pagina opLinkedIn