U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Inzameling door papierverenigingen

Ter bescherming van de gezondheid van onze medewerkers en de vrijwilligers van de papierverenigingen, is er een voorstel gedaan aan de papierverenigingen om de inzameling in tijden van corona, aan te passen.

Aanpassingen inzameling oud papier
Avri volgt voor de gezondheid van haar medewerkers en degenen met wie zij samenwerken de landelijke richtlijn op, om met gepaste afstand (tenminste 1,5 meter) van elkaar ons werk vooralsnog zo goed en zo lang mogelijk voort te zetten. Dit betekent dat de vrijwilligers van papierverenigingen niet meer in de cabine van onze vrachtwagens kunnen meerijden. Daarom hebben wij hen het voorstel gedaan om hun vrijwilligers bij het verzamelpunt van de route achterop de achterlader te laten stappen. Veel verenigingen zijn al gewend aan het opstappen bij het verzamelpunt van de route. Op routes waar Avri al met een zijlader rijdt, gaat geen vrijwilliger van een vereniging mee.  

Plenaire bijeenkomst papierverenigingen maandag 30 maart 2020 gaat niet door
De plenaire bijeenkomst met de papierverenigingen op maandag 30 maart 2020 is geannuleerd. Tijdens deze bijeenkomst zou Avri met de papierverenigingen in gesprek gaan over alternatieve werkzaamheden voor deze verenigingen naast de inzameling van het oud papier. Deze bijeenkomst wordt, zodra het weer kan, opnieuw ingepland.


Deel deze pagina opLinkedIn