U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Geen afvalinzameling en milieustraten gesloten vanwege extreme weersomstandigheden

Avri sneeuwschuiver in actie

Actuele informatie via de Avri-app, website en social media

Op maandag 8 februari halen we geen afval op in de Avri-gemeenten. Door de hevige sneeuwval en gladheid is het niet veilig genoeg om met de inzamelwagens de wijken in te rijden. Dit geldt voor alle grondstof- en afvalsoorten, maar ook de onder- en bovengrondse containers worden deze dag niet geleegd. Ook de milieustraten zijn gesloten. Onze dienstverlening in de openbare ruimte wordt aangepast aan de omstandigheden.

We beslissen deze week per dag of en hoe we onze dienstverlening weer opstarten

Het is nog onzeker of we dinsdag en woensdag de inzamelroutes kunnen rijden. We bekijken per dag of we de inzameling weer kunnen opstarten en of we de milieustraten kunnen openen. Veiligheid staat daarbij voorop. Als onze chauffeurs weer veilig de wijken in kunnen rijden, worden de ophaaldagen weer volgens de Afvalkalender gereden.

Ook andere activiteiten zoals ophalen van grof vuil en leveren of wisselen van containers worden uitgesteld. Als u hiervoor een afspraak hebt, krijgt u hier later meer informatie over.
Zodra we weten hoeveel routes we hebben gemist, beslissen we of en wanneer we routes kunnen inhalen. We hebben echter nog steeds te maken met een hoger ziekteverzuim door corona. De mogelijkheden om inhaalroutes te plannen zijn daardoor beperkt. Het kan gebeuren dat we niet terug kunnen komen: wij legen uw container dan tijdens de eerstvolgende ophaaldag volgens uw afvalkalender. Houd hiervoor dagelijks de Avri-app in de gaten of kijk op avri.nl of onze social-mediakanalen.

Hou onze berichten in de gaten

We informeren u de komende dagen via de Avri-app, avri.nl en via onze social-mediakanalen over de actuele situatie rond de inzameling. Hou dit goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Zorg dus dat u onze app installeert en dat “Berichten” staat ingeschakeld in de instellingen. Dan bent u altijd op de hoogte!


Deel deze pagina opLinkedIn