U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Bureau Toezicht en Handhaving Tiel naar Avri

Logo Avri

De 13 medewerkers van Bureau Toezicht en Handhaving (BTH) van de gemeente Tiel komen per 1 maart in dienst van Avri. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een vorig jaar genomen besluit van het Tielse college.

De gemeente bespaart hiermee geld en de uitvoering van de taken van de handhavers wordt minder kwetsbaar dan in de huidige organisatie.
 
De medewerkers blijven dezelfde werkzaamheden verrichten als nu. Avri Handhaving, zoals BTH gaat heten, blijft ook zijn functie behouden als leerwerkbedrijf voor gemiddeld 12 stagiairs van verschillende ROC's, die de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid volgen. Zij krijgen hiermee de kans om ervaring op te doen in het vak van handhaver. De standplaats van de handhavers en stagiairs blijft de gemeente Tiel. Avri Handhaving is voor inwoners van Tiel voorlopig bereikbaar via de Bel & Herstellijn (0344) 637 555.
 
Avri verricht al meerdere jaren handhavingstaken voor Tiel en diverse andere gemeenten van Regio Rivierenland. De overkomst van BTH Tiel naar Avri komt overeen met het beleid van een aantal gemeenten in Regio Rivierenland om taken op het gebied van het beheer van de openbare ruimte en handhaving onder te brengen bij Avri. Avri kan vanwege haar schaalgrootte en toepassing van moderne werkmethodes een kostenbesparing realiseren voor deze gemeenten.


Deel deze pagina opLinkedIn