U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Beheer openbare ruimte Neder-Betuwe voortaan door Avri

Wethouder Martin Schuurman en manager Ruben de Kruijff schudden handen

Bijschrift bij foto: wethouder Martin Schuurman van Neder-Betuwe en manager Ruben de Kruijff van Avri schudden de handen op een goede samenwerking.

Vanaf 1 april 2014 zorgt Avri voor het beheer van de openbare ruimte in de gemeente Neder-Betuwe. Met de overdracht van deze taken gaan ook negen medewerkers naar Avri.

Zes medewerkers van de gemeente komen daadwerkelijk in dienst van Avri, drie medewerkers blijven gedetacheerd vanuit Lander.

Met de overdracht wordt uitvoering gegeven aan een vorig jaar genomen besluit van het college van Neder-Betuwe. De redenen voor dit besluit zijn, dat het een besparing oplevert en dat de uitvoering van het werk minder kwetsbaar is  dan in de huidige organisatie.

Ook het Neder-Betuwse materieel wordt eigendom van Avri. De gemeente houdt wel de zeggenschap over de inrichting en de kwaliteit van de openbare ruimte en bepaalt het beleid.

Voor inwoners verandert er bijna niets. Alleen moeten meldingen of klachten over bijvoorbeeld kapot straatmeubilair, gemeentelijk groen, riolering, straatverlichting, zwerfafval of bestrating,  voortaan aan Avri doorgegeven worden. Dat kan via (0345) 58 53 53 of via melding@avri.nl.


Deel deze pagina opLinkedIn