U bevindt zich op: Home/ Mijn afval is niet opgehaald

Mijn afval is niet opgehaald

Mijn container is niet geleegd

Info tekst

Dit formulier bestaat uit 14 vragen. De gemiddelde gebruiker doet er ongeveer 6 minuten over om dit formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw container hoort op de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de straat te staan. Dit geldt ook voor uw papiercontainer. De container mag niet zwaarder wegen dan 80 kilo.

Zorg er voor dat het afval niet te vast zit. De wagen schudt de container een paar keer; als het afval te vast is aangestampt, dan komt het afval er niet uit. Dozen en zakken naast de container nemen wij niet mee.

 • Zit er een rode kaart aan uw container? Klik dan hier.
 • Zit er een gele kaart aan uw container? Klik dan hier.
 • Hangt er geen kaart aan uw container, vul dan het formulier hieronder in. Wij kunnen uw melding over een niet geleegde container tot 1 werkdag na de betreffende ophaaldag in behandeling nemen.
  Gegevens
  Om welke container gaat het?

  Wij kunnen uw melding over een niet geleegde container tot 1 werkdag na de betreffende ophaaldag in behandeling nemen. Stond uw container daarnaast op tijd buiten en was deze niet te zwaar? Wij kunnen op dit moment i.v.m. corona niet garanderen dat wij binnen 2 werkdagen terug gaan om de container te legen. Zet de container in dat geval zo spoedig mogelijk buiten op de locatie die u hieronder aangeeft.

  Opmerkingen
  Info tekst

  Velden met een * zijn verplicht.

  Verzenden
  Deel deze pagina opLinkedIn