U bevindt zich op: Home /Inwoners /Openbare Ruimte /Neerijnen / Herinrichting Weverstraat en omgeving in Ophemert

Herinrichting Weverstraat en omgeving

In opdracht van de gemeente Neerijnen pakt Avri in 2017 de infrastructuur in de Weverstaat en een deel van de Kapelstraat in Ophemert aan.

Op 7 maart 2017 is voor het project een inloopmoment gehouden voor aanwonenden in het Kulturhus in Ophemert. In de zomer is als eerste het regenwaterriool aangelegd. In september traden er enkele tegenslagen op bij het werken aan het vuilwaterriool. Dat leverde vertraging in de planning op.

Met de keuze om het oude vuilwaterriool te laten liggen en te combineren met een nieuw, ondiep regen- en vuilwaterriool is het project in oktober voortgezet.

In november hebben we het nieuwe riool aangesloten op de huisaansluitingen. Vanaf half november werken we aan het straatwerk voor de trottoirs en parkeerstroken. Door weersomstandigheden en de hoge grondwaterstand loopt dit grote vertraging op. Het is (per eind januari) niet duidelijk wanneer de omstandigheden het weer oppakken van de werkzaamheden zullen toelaten. Zodra we meer informatie kunnen geven over de verdere planning zullen we dat hier en in de Projectnieuws nieuwsbrief vermelden.

Informatie

Tijdens het project informeren we de aanwonenden met de Projectnieuws nieuwsbrieven.Deze kunt u op de website nalezen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerrit Liefers, medewerker van het team IBOR bij Avri. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0345) 58 53 53 of via e-mail liefers@avri.nl.

Deel deze pagina opLinkedIn