U bevindt zich op: Home /Inwoners /Openbare Ruimte /Neerijnen / Bermen maaien en onkruid bestrijden

Bermen maaien en onkruid bestrijden

Vanaf week 20 (14 mei) start Avri met maaiwerkzaamheden in de gemeente Neerijnen.

In week 20 en 21 maaien we de meterstrook (de eerste meter berm) en het gras voor de eerste keer, vanaf week 26 zijn de gehele bermen en taluds aan de beurt. Het gras maaien we vervolgens om de 4 tot 6 weken.

De maaiwerkzaamheden zorgen mogelijk plaatselijk voor enige hinder, maar de weg wordt niet afgesloten.

Onkruidbeheersing

In de lente en zomer is Avri niet alleen druk met maaiwerkzaamheden, maar ook met het beheersen van onkruid. Hiermee zijn we inmiddels in alle 4 gemeenten van start gegaan. Dit doen we op een milieuvriendelijke manier, dus zonder chemische middelen te gebruiken.