Samen werken aan een schoon Rivierenland

Samen werkenaan een schoon rivierenland

Samen werken
wij aan een schoon
Rivierenland in:

Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel.

2011-04-04  Voorjaarsactie AVRI op 16 april in Culemborg Terweijde

AVRI organiseert, in samenwerking met de gemeente Culemborg en Elk Welzijnwerk, op zaterdag 16 april een Voorjaarsactie in de wijk Terweijde in Culemborg. Tegen inlevering van een flyer ontvangen inwoners 3 plantjes.

Deze voorjaarsactie past binnen het proefproject dat AVRI dit jaar, in opdracht van de gemeente, in Terweijde uitvoert en heeft als doel om bewoners te betrekken bij het schoonhouden van de openbare ruimte. Van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn er tal van leuke activiteiten op het Goeman Borgesiusplein. Voorafgaand daaraan, op woensdag 13 april, steken de winkeliers van het Chopinplein al de handen uit de mouwen, door het opknappen van een wand in het winkelcentrum.

Op zaterdag 16 april, van 11.00 uur tot 16.00 uur is er op het Goeman Borgesiusplein veel te beleven. Er is een tuinenwedstrijd, een informatiestand met demonstraties van AVRI en een springkussen. Alle inwoners van het gebied dat AVRI in Terweijde onderhoudt, ontvangen binnenkort een flyer in de brievenbus. Tegen inlevering van deze flyer kunnen ze bij de AVRI-stand drie perkplantjes afhalen (op=op). Tegelijkertijd zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig om tuintips te geven.
Voor de jongeren van 12 jaar en ouder is er van 12.30 uur tot 15.30 uur een graffitiworkshop onderleiding van Davfra en Aron. Let op: er kunnen maximaal 16 jongeren aan deze workshop meedoen. Jongeren kunnen zich hiervoor opgeven via info@avri.regiorivierenland.nl

De winkeliers op het Chopinplein gaan op woensdag 13 april om 10.30 uur, samen met wethouder Van Oorschot, een muur in het winkelcentrum opknappen. Op 16 april zijn de winkeliers op het Goeman Borgesiusplein aanwezig met een stand en een ballonnenwedstrijd, waarmee natuurlijk leuke prijsjes te winnen zijn.
Kortom: er zijn activiteiten voor jong en oud, waarmee AVRI, de gemeente en Elk Welzijnswerk graag de inwoners van Terweijde betrekken bij het samen schoonhouden van de eigen wijk.
 

Naar boven Pagina printen Home